miercuri, 11 noiembrie 2009

Vesti bune si vesti rele pentru principalii candidati la prezidentiale

- Vestea buna pentru Traian Basescu: Intensa campanie negativa de presa impotriva lui Basescu nu pare sa fi dat rezultate notabile si sa fi inclinat decisiv balanta. In schimb, in ultimele zile campania pe Internet a sustinatorilor sai s-a imbunatatit, campania "Televizorul presedinte" pare sa aiba succes, iar incepand cu saptamana aceasta a inceput un proces de echilibrare a fortelor si in ceea ce priveste celelalte mijloace de comunicare in masa.

- Vestea rea pentru Traian Basescu: In ultima perioada a pierdut o parte din sprijinul pe care-l avea de la anumite categorii (importante din punct de vedere simbolic, nu neaparat cantitativ): mediul universitar si capitala, unde nu mai sta asa de bine ca in trecut.

- Vestea buna pentru Mircea Geoana: Aproape toate sondajele date publicitatii confirma faptul ca Geoana va intra in turul al doilea, alaturi de Traian Basescu. Partidul dlui Geoana, initial mai putin mobilizat, a revenit la sentimente mai bune si a trecut la sustinerea consistenta a candidatului propriu.

- Vestea rea pentru Mircea Geoana: Pe fondul unei opulente publicitati stradale a PSD si a "linsajului mediatic" practicat impotriva lui Basescu, teoria dictaturii basesciene si a pericolului pentru democratie, principala si cam singura tema de campanie a lui Geoana, devine, de la zi la zi, din ce in ce mai putin credibila.

- Vestea buna pentru Crin Antonescu: Din pacate pentru el, nu prea exista nicio veste buna pentru dl Antonescu in ultimele zile. Singurul lucru favorabil ar fi faptul ca nu prea il ataca niciunul dintre ceilalti competitori importanti (desi nu sunt sigura ca asta e de bine pentru el).

- Vestea rea pentru Crin Antonescu: Devine tot mai vizibil ca nici el insusi nu prea mai crede, cel putin in acest moment, in posibilitatea de a intra in turul al doilea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu