luni, 1 februarie 2010

Nicusor l-a batut pe Sever

In cadrul sedintei PD-L, de la hotelul Miorita din Poiana Brasov, s-a facut si nominalizarea membrilor Comisiei de Statut, un moment care nu a fost scutit de tensiuni. Insa o informatie interesanta legata de aceasta comisie este faptul ca Sever Voinescu a candidat din partea deputatilor PD-L pentru a fi membru, dar nu a obtinut suficiente voturi.

Va face, in schimb, parte din aceasta comisie deputatul de Iasi, Nicusor Paduraru, alaturi de Emil Boc, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Gheorghe Flutur,Valeriu Stoica, Roberta Anastase, Sorin Funzaverde, Anca Boagiu, Traian Igas, Sulfina Barbu, Marian Jean Marinescu, Marian Avram, Gheorghe Falca, Florin Popescu si Cristian Preda.

Pentru cei care se intreaba de ce scriu despre o anosta comisie de statut, trebuie sa spun ca a face parte din aceasta comisie are o miza mai importanta decat pare la prima vedere.

Nu voi intra acum in amanunte, dar chiar cred ca e un pas important pentru deputatul Paduraru. Glumind putin, as putea spune, parafrazandu-l pe Neil Armstrong, ca avem de-a face cu un pas mic pentru PD-L, dar un salt urias pentru Nicusor Paduraru.

3 comentarii:

  1. asta arata sprijinul de care se bucura la centru. foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. L-ati uitat si pe dl. prof. Oprea, dar banuiesc ca e doar o lipsa de atentie :) (iata lista completa: http://www.pdl.org.ro/index.php?page=stiri&textPag=06)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, nu l-am uitat. Daca ati fi citit si ultima postare de pe blog, "Doi ieseni in Comisia de Statut a PDL", publicata tot ieri, cu o zi inainte de comentariul Dvs., ati fi vazut ca am scris si de Dl. Oprea.

    RăspundețiȘtergere