miercuri, 24 februarie 2010

Jack Intepatorul si Gheorghe Comunicatorul

In ultimele zile Gheorghe Nichita a devenit un fel de corespondent/comentator al Realitatii TV. Expunerea mediatica nationala a edilului iesean a crescut serios in ultima vreme, cu ocazia agitatiei din PSD, de la alegerile interne pana la plecarile spectaculoase din partid.

Insa apogeul a fost atins astazi, cand Primarul Iasului a fost cel care a anuntat primul, pe Realitatea, ca a fost retinut atacatorul de femei de pe strazile orasului. Dl. Nichita a dat publicitatii, inaintea reprezentantilor Politiei, numele suspectului, varsta acestuia, localitatea de domiciliu si informatia ca a iesit din inchisoare in 2009, dupa ce a ispasit o pedeapsa de 12 ani pentru viol. Asta da exclusivitate!

Gheorghe Nichita le-a luat, astfel, caimacul tuturor corespondentilor locali ai posturilor nationale de televiziune, care, pe criza asta, s-au trezit si cu o concurenta de unde nu se asteptau. Ca sa fim corecti, trebuie sa recunoastem ca si unii jurnalisti se comporta de parca ar dori sa fie politicieni. Bataie mare pe piata muncii, monser!

Numai Jack Intepatorul de Iasi are locul lui, pe care nu i-l poate lua nimeni, caci tepari sunt multi, intepatori in serie – unul singur.

2 comentarii:

  1. Domnisoara, e simplu de explicat: Gheorghe are contract ferm cu Realitatea TV, platit bine si la timp. Un asa comunicator ca 'mnealui de mare prestigiu, trebuie sa cumpere presa cit poate (Sa ne intrebam de ce nu apare deloc pe la Antene... Nu mai are contract). Asa a fost invata: cumpara, Gigi, presa, cit poti de mult, daca vrei sa-ti fie bine. Ei, mai exista niste rai si niste fameni care nu se vind si-l ataca dur. Dar oamenii rai vor fi pedepsiti, asa a mai invatat tov Gigi comunicatorul (cu besica, aka mingea de futbol). Observatie: bun titlul postarii. Jos palaria, domnisoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim - amice, esti idiot. cum sa aiba contract cu Realitatea? Asta inseamna ca si Oajdea, Paduraru si Spanu de la PD-L au? ca si pe ei i-am tot vazut...
    iar la antene, jur ca l-am vazut de asemenea, intr-o amiaza.

    RăspundețiȘtergere