luni, 7 decembrie 2009

Geoana - Presedinte. Presedinte in Exitpollia

Dl. Mircea Geoana a tinut sa incheie alegerile cu acelasi nume de alint pe care-l cunoastem prea bine, extaziindu-se pentru obtinerea celui mai scurt mandat de presedinte din istorie. Televiziunile si institutele de sondare a opiniei publice prietene au avut grija de asta, atingand noi culmi, dar nu de profesionalism. Caci asta e culmea manipularii: sa-ti manipulezi propriul candidat. La ora 21:00, PSD si PNL s-au pupat, s-au imbratisat si au deschis sampania, sarbatorind victoria lui Mircea Geoana la alegerile prezidentiale din Exitpollia.

Noi, restul, cei interesati de rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania, mai trebuie sa asteptam putin. Numaratoarea paralela a PDL spune ca Traian Basescu are un usor avans. Numaratoarea paralela a PSD... nu a prea existat cateva ore. Acum, la ora 6:00, cand scriu, tocmai a aparut Hrebenciuc, care sustine ca Geoana are un usor avans, dar.... surpriza!, a inceput sa vorbeasca de neregularitati. Cica partidul a cerut reprezentantilor PSD sa nu semneze procesele verbale la BEJ, din cauza numeroaselor semnale referitoare la nu stiu ce probleme.

Pentru mine e destul de clar: conduce Basescu, iar PSD va incerca sa joace pe cartea fraudei pentru acele sectii in care Basescu e mult in fata. Lipsa semnaturilor si contestatiile vor face ca nici BEC-ul sa nu poata introduce datele respective in centralizator. Ei, cine nu stie sa piarda?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu