vineri, 19 martie 2010

Primul candidat anuntat la presedintia PD-L Iasi
















Dan Carlan a fost astazi invitat la Tele'M in prima jumatate a emisiunii "Extemporal la democratie", ocazie cu care a anuntat public faptul ca va candida la presedintia Organizatiei Judetene a PD-L Iasi.

La intrebarea mea directa, a replicat ca are acelasi raspuns ca si Emil Boc la o intrebare similara, si anume: "Sunt presedinte in functie si nu vad niciun motiv pentru care sa nu candidez". Actualul presedinte al PD-L Iasi a refuzat, insa, orice nominalizare a vreunuia dintre contracandidatii pe care i-ar putea avea.


Nu e o surpriza, fiindca toata lumea se astepta, probabil, la aceasta candidatura, mai ales acum, dupa ce premierul Boc a avut cuvinte de lauda la adresa sa.

Dan Carlan a mai precizat ca el ar prefera ca alegerile in PD-L sa se faca de jos in sus, ceea ce ar insemna ca la nivel local alegerile ar trebui finalizate pana in iunie-iulie (in varianta "de sus in jos" alegerile pentru structurile nationale ar avea loc pana in luna mai, iar cele de la nivel local pana in septembrie-octombrie).

La finalul interviului, Dan Carlan a spus un "nu categoric" teoriei ca ar avea o intelegere secreta cu presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu